A Miskolc Pass kártyacsalád Európa legzöldebb városkártyáit tartalmazza, mely nem csak plasztik kártya formában, hanem virtuális kártyaként, okoskészüléken is használható. A hátoldalán található QR-kód segítségével a kártyatulajdonos egyszerűen, bármikor megtekintheti adatait és tájékozódhat a kártya által nyújtott kedvezményekről.

Miskolc Pass Classic városkártya

Miskolc Pass Classic városkártya

Az állandó miskolci lakcímmel igénybe vehető kártyát több, mint 80 elfogadóhelyen használhatja, többek között MVK bérletvásárláskor.

Az MVK Zrt. a Miskolc Pass Classic kártyatulajdonos részére 2023. január 1-től 15% kedvezményt biztosít havonta egy alkalommal a havi- vagy hóközi bérlet árából.

További kedvezményekről bővebb információ

Miskolc Pass turisztikai kártya

Miskolc Pass 24 órás
Miskolc Pass 48 órás
Miskolc Pass 72 órás
Miskolc Pass 120 órás

A 24, 48, 72 és 120 órás Miskolc Pass turisztikai kártyák érvényességi idejük alatt napijegyként funkcionálnak és korlátlan számú utazásra jogosítanak Miskolc város közigazgatási határán belül. A helyi közösségi közlekedés igénybevételén felül a kártya kiváltói ingyenesen élvezhetik 15 látnivaló szolgáltatását (többek között Miskolctapolca Barlangfürdő, Miskolctapolcai Strandfürdő, Diósgyőri vár) és több mint 70 kedvezményt vehetnek igénybe.

Bővebb információ