TIER kampány 2024-ben

Vásároljon mobiljegy applikációban 2024. január 1. és december 30. között kombinált tanuló, vagy általános (teljes árú), illetve kisgyermekes havi vagy hóközi bérletet, és 30 napig díjmentesen oldhatja fel a TIER elektromos rollerjeit! Kombinálja e-rollerrel a közösségi közlekedést Miskolcon!

A TIER kedvezmény bárki számára elérhető, aki mobiljegy applikációban (Mobiljegy, Simple, Voxpay stb.) 2024. január 1. és december 30. között kombinált tanuló, vagy általános (teljes árú), illetve kisgyermekes havi vagy hóközi bérletet vásárol. A kupon az alábbiakban felsorolt bérletekhez jár, és igénybevételével a TIER rollerek használatakor feloldási díj nélkül kezdhetik utazásukat az arra jogosultak.

A jelzett időszakban a mobiljegy applikációban megvásárolt bérlet beszerzése után itt kell regisztrálni (https://mvkzrt.hu/mvk-tier-kupon) a vásárlást követő napon 7 órától a bérlet tranzakcióazonosítójának megadásával. Az azonosító az applikáció Jegyeim menüpontban található, és a bérlet jobb felső sarkában látható Részletek gombra koppintva jelenik meg. 2024. december 31-ig lehet regisztrálni. Sikeres regisztrációt követően az oldalon megjelenik a TIER kuponkód. Ezután a letöltött TIER applikációban beváltható a kuponkód, majd egy e-rollerrel elkezdhető az utazás. A beváltásától számítva 30 napig feloldási díj nélkül használhatók az e-rollerek. Fontos, hogy a járművek használati perceit az applikációban kiszámlázzák.

A promócióban a mobiljegy applikációkban megvásárolt alábbi bérletekkel lehet részt venni

  • tanuló kombinált hóközi bérlet
  • tanuló kombinált havi bérlet
  • a teljesárú kombinált hóközi bérlet
  • teljesárú kombinált havi bérlet
  • kisgyermekes havi bérlet
  • kisgyermekes hóközi bérlet

A TIER szolgáltatását kizárólag a 18. életévüket betöltött személyek vehetik igénybe. A bérletekhez tartozó tranzakcióazonosítót 2024. december 31-ig lehet érvényesíteni, ez az utolsó kedvezményes nap.

TIER kupon beváltás

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!