magyar / english
Itt vagyok: › 

Karrier

Álláshirdetések

Autóbuszvezető

2016.08.18.

A Miskolc Holding Zrt. munkatársakat keres az MVK Miskolc Városi Közlekedési Zrt-hez az alábbi munkakörbe (teljes- vagy részmunkaidős munkavégzési lehetőséggel): Autóbuszvezető

Karrier az MVK Zrt.-nél

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. Miskolc és Felsőzsolca városának közösségi közlekedési feladatait látja el. Nagy múltra, egészen a 19. sz. végéig tekint vissza a közösségi közlekedés városunkban, jelenleg Miskolc egyike annak a hat magyar városnak, melyeknek saját közlekedési társasága van. Körülbelül 800 munkatársunk dolgozik azon cél elérésén, hogy növeljük szolgáltatásunk színvonalát kollégáink és utasaink elégedettségén keresztül.

A kiválasztási rendszer

A beérkezett pályázati anyagok a Miskolc Holding Zrt. HR Szervezetének adatbázisába kerülnek.

A kiválasztási rendszer három lépcsős:

 1. Önéletrajz elemzése

Ha Társaságunknál új munkatársak felvételére kerül sor, a beérkezett pályázatokat a HR Szervezet kollégái értékelik a felvételi kritériumok szerint, majd a kritériumoknak megfelelt pályázókat személyes beszélgetésre hívják be.

 1. Személyes beszélgetés (HR interjú)

A személyes beszélgetésen a HR Szervezet munkatársa és a munkatársat kereső szervezeti egység vezetője vesz részt, ez az alkalom egy ismerkedés a pályázónak Társaságunkkal, mint Munkaadóval, Társaságunknak pedig a pályázóval, mint lehetséges munkatárssal.

A HR interjú eredményéről a pályázókat a humánerőforrás-fejlesztési munkatárs első körben minden esetben telefonon értesíti.

 • Amennyiben a HR interjú eredménye pozitív, vagyis a pályázó javasolt szakmai interjúra, további időpont egyeztetések történnek a szakmai interjú időpontját illetően.
 • Amennyiben a HR interjú eredménye negatív, vagyis a pályázó nem javasolt szakmai interjúra, szintén telefonon történik a tájékoztatás, de az eredmény levélben is megküldésre kerül a pályázó részére.

 1. Szakmai interjú / alkalmassági teszt

Szakmai interjún minden esetben csak HR interjún részt vett pályázók vehetnek részt. A szakmai interjún minden esetben jelen van a felvételt hirdető terület vezetője és a HR szervezet egy munkatársa.

A személyes elbeszélgetést egyes munkakörök esetében egy szakmai / alkalmassági felvételi követheti, ahol kollégáink tesztek, illetve gyakorlati feladatok segítségével is értékelik a pályázók képességeit és készségeit.

A szakmai interjú eredményeiről történő tájékoztatás első körben minden esetben telefonon történik.

 • Amennyiben a szakmai interjú eredménye pozitív, további időpont egyeztetések történnek béregyeztetésre, üzemorvosi vizsgálat időpontjára, illetve a munkaviszonyhoz szükséges dokumentumok bemutatására vonatkozóan.
 • Amennyiben a szakmai interjú eredménye negatív, vagyis a pályázó nem javasolt a pozíció betöltésére, szintén telefonon történik a tájékoztatás, de az eredmény levélben is megküldésre kerül a pályázók részére.

Elvárásaink

A megfelelő munkatársak kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk a magas szintű szakmai felkészültségre, az idegen nyelv ismeretére. Fontosnak tartjuk a jelentkezők olyan kiemelkedő tulajdonságait, mint a szakmaszeretet, a tanulni vágyás és akarás, a megbízhatóság, céltudatosság, az elszántság, a kitartás, a rátermettség, a csapatszellem, valamint a precíz és lelkiismeretes munkavégzés.

Jelentkezés

Amennyiben szeretne Cégünk csapatának tagjává válni, küldje el pályázatát (fényképes szakmai önéletrajzát és motivációs levelét) és az oldal alján található (Jelentkezési lap - álláskeresők részére című) kitöltött jelentkezési lapját az info@mvkzrt.hu e-mail címre, adatait bizalmasan kezeljük!

Mit kínálunk munkatársainak?

 • Kellemes, kulturált munkakörnyezetet,
 • Közvetlen hangulatot a kollégákkal,
 • Szakmai fejlődést,
 • Érdekes, változatos munkát,
 • Biztos jövedelmet,
 • Elismerjük munkáját, és a fizetése mellett béren kívüli juttatásokat is biztosítunk, ami az étkezési hozzájáruláson, az üdülési vagy internet támogatáson kívül számos más választási lehetőséget jelent.

Mit kínálunk munkatársainak?

Társaságunk korlátozott létszámban biztosít főiskolai és egyetemi hallgatók számára a tantervben előírt kötelező szakmai gyakorlat letöltésére lehetőséget.

A főiskolai és egyetemi hallgatók szakmai gyakorlatát a Miskolc Holding Zrt. HR Szervezete koordinálja. A hallgatók Társaságunknál történő szakmai gyakorlatának megszerzését minden esetben Mentorok segítik.

Jelentkezés szakmai gyakorlatra

Szakmai gyakorlatra való jelentkezésnél minden év május 15-ig szükséges eljuttatni az info@mvkzrt.hu e-mail címre egy önéletrajzot és az oldal alján található (Jelentkezési lap – Szakmai gyakorlatra jelentkezők részére című) kitöltött jelentkezési lapot.